• Elite Stora Hotellet

  hotell JönköpingBeläget i en vacker 1800-talsbyggnad i Jönköping och det mesta i hotellet är bevarat i ursprungligt skick. Elite Stora Hotellet ståtar med en vacker utsikt över Vättern och ett bra läge i staden. Detta underbara hotell i Jönköping ger dig som gäst härliga rum med kabel-TV och gratis Wi-Fi.

  Samtliga rummen på på Elite Jönköping har privat badrum, ett kylskåp, en arbetsplats och en hårtork. De flesta rummen har utsikt över Vättern eller mot gården, medan vissa har utsikt över en gågata.

  Hotellets besökare kan slappna av i bastun eller varför inte utmana någon i en omgång biljard efter en hård arbetsdag. Självklart finns cykeluthyrning på plats för den som vill upptäcka Jönköping på cykel.

  The Bishop Arms är en pub som har ett stort sortiment av öl och whisky i en skön och klassisk miljö. Den underbara Spegelsalen är väldigt populär att boka för större arrangemang.

  Tändsticksmuseet hittar du endast en 10-minuters gångväg från hotellet. Jönköpings centralstation ligger endast 400 meter från Elite Stora Hotellet i Jönköping.

  Klicka här för att se mer bilder.

  Hotell nära Centralstationen