• Andra städer

  Andra städer

  Förr eller senare är det dags att lämna Jönköping och då rekommenderar vi gärna att du besöker Örebro som din nästa anhalt. Fågelvägen är det endast 177 kilometer mellan Jönköping och Örebro så det är ett lagom avstånd. Det finns många alternativ för att resa mellan Jönköping och Örebro.Örebro slott

  Väljer du tåg får du räkna med ett byte. Vi rekommenderar att du åker med SJ från Jönköping till Skövde och byter där till Västtrafik som tar dig hela vägen till Örebro. Totalt tar denna resa 2 timmar och 42 minuter. Buss är ofta ett mer prisvärt resmedel men du får då räkna med längre restid. Vi rekommenderar att du åker från Jönköping med Swebus till Kristinehamn och där byter du till en annan buss som tar dig hela vägen till Örebro Centralstation och det tar 4 timmar och 40 minuter.

  Hotell i Örebro

  Snabbast går det med bil. Bilvägen mellan Jönköping och Örebro är det 215 kilometer och du åker den vackra vägen på Vätterns östra sida hela vägen upp till Mjölby. Sen bär det av mot Motala och sedan via Vätterns norra spets vidare upp till Örebro. Normalt tar denna resa 2 timmar och 37 minuter så det är alltså det snabbast sättet att resa mellan Jönköping och Örebro. Om du i samband med din resa är på jakt efter boende kan du här hitta en lista över hotell i Örebro.

  Det mest populära hotellet i Örebro just nu är Elite Stora Hotellet som är ett härligt anrikt hotell vid Svartån. Från detta hotell har du även fin utsikt mot Örebro slott så vi kan definitivt rekommendera detta hotell i Örebro.