• Elite Stora Hotellet

  hotell Jönköping

  Elite Stora Hotellet är beläget i en av Jönköpings vackraste byggnader som byggdes redan under mitten av 1800-talet och blivit omsorgsfullt renoverad under årens lopp. Som tur är har mycket av byggnaden bevarats för att behålla hotellets ursprungliga charm. Spegelsalen, faktiskt en av Sveriges vackraste festsalar, har helt bevarats med sin kungliga glans från 1800-talet. Precis bredvid hotellet ligger Elites egna gastropub The Bishop Arms som har Jönköpings största öl- och whiskysortiment. Är du hungrig finns det en välsmakande meny med flera härliga pubrätter.

  Läge i Jönköping

  Elite Stora Hotellet har ett perfekt läge mitt i Jönköping vid Vätterns södra strand. Bor du här har du nära till både shopping och nöjesliv eftersom Jönköpings gågata ligger precis utanför. Är du intresserad av golf finns det dessutom flera golfbanor nära.

  I Jönköping finns det något för alla att göra. Ta en tur ut till Visingsö eller besök polkagrisfabriken i Gränna. Något som brukar locka många besökare varje år är Elmia som har flera stora mässor inom olika områden som skog, husbilar och bilar. Andra landmärken i Jönköping är följande:

  •     Jönköpings Universitet når du med en promenad på 10 minuter
  •     Tändsticksmuseet når du med en promenad på 11 minuter
  •     Radiomuseeet når du med en promenad på 11 minuter
  •     Kulturhuset Spira når du med en promenad på 11 minuter

  Mer om Elite Stora Hotellet Jönköping

  Detta fyrstjärniga hotell består av 167 rum med trivsam och vacker inredning för att gästerna ska kunna vila ut. Hotellet har en reception som är öppen dygnet runt och erbjuder bland annat gratis WiFi, tvättjänster samt tillgång till bastu. För företag finns det konferensrum och Business-service. Oavsett om du reser privat eller i tjänsten så är Elite stora hotellet i Jönköping det perfekta hotellet. Med ett utmärkt läge är det nära till allt och det finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. När du väljer Elite så vet du att du får kvalitet och en hotellupplevelse utöver det vanliga.

  Här finns andra hotell Elite Hotels har: https://www.elite.se/sv/hotell/jonkoping/

  Klicka här för att se mer bilder.

  Hotell nära Centralstationen